Valmentajat

Jokaisella valmentajallamme on kymmenien vuosien kokemus työstään ja he tahtovat edelleen intohimoisesti kehittää ja lisätä tietotaitoaan.

Petteri Joukamaa – Fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja

Vuosikymmenten kokemus eri urheilulajien fysiikka- ja lajivalmennuksesta sekä fysioterapiasta että näiden yhdistämisestä, urheilufysioterapiasta. Tavoitteena optimoida urheilijan harjoittelu tieteeseen ja vankkaan kokemukseen nojaten, lopputuloksena terve urheilija.

Petteri on toiminut Porin Ässien liigajoukkueen toisena fysioterapeuttina vuodesta 2019 alkaen.


Motto: Kaikki peliin nyt!!


Jari Mäkelä – LitM

Pitkän linjan valmentaja, jonka valmennusfilosofia pohjautuu tieteelliseen tutkimukseen sekä vuosikymmenten kokemukseen.

Intohimona auttaa urheilijoita saavuttamaan heidän oma henkilökohtainen paras potentiaalinsa ja sitä kautta menestymään lajinsa huipulla.

Takana on lukuisa määrä valmennustunteja tatamilla ja muissa urheilupyhätöissä – valmennuksen punaisena lankana on yksilökohtainen ja oikea-aikainen oikeiden asioiden tinkimätön harjoittelu ilman kompromisseja.

Jääkiekon fysiikkavalmennuksen lisäksi Jari on toiminut useita kausia naisten superpesiksen fysiikkavalmentajana Porin Pesäkarhuissa. Tämän lisäksi kokemusta on karttunut kahden kauden ajan FC Jazzin futisjoukkueen fyysisenä valmentajana.

Judoliiton maajoukkuevalmentajana hän on toiminut vuosina 1992-1997.


#NOMERCY_64


Seppo Vihelä – LitM

Kokenut fysiikkavalmentaja, joka luottaa käytännön kokemukseen sekä tieteellisen tiedon liittoon.

Omalta liikuntataustaltaan monipuolinen valmentaja, joka vannoo tinkimättömän ja vaativan harjoittelun nimeen.

Intohimona on auttaa urheilijoita löytämään polku, joka johtaa mahdollisimman hyvään lopputulokseen.

Yksilövalmennuksen lisäksi Seppo on toiminut viitenä kautena Porin Ässien liigajoukkueen fysiikkavalmentajana.

Jääkiekon fysiikkavalmennuksen lisäksi hän on toiminut neljä kautta naisten superpesiksen fysiikkavalmentajana. Kolme kautta Porin Pesäkarhuissa ja yhden kauden Kankaanpään Mailassa.


Henri Keskilohko Fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja

Fysioterapeutiksi jääkiekkouransa jälkeen kouluttautuneen Henrin työnkuvaan kuuluu tässä vaiheessa joukkueiden fysiikkavalmennus.

Henri on käynyt läpi Porin Ässien junioripolun ja suuntasi tämän jälkeen Mestikseen, pelaten SaPKossa sekä KeuPa Ht:ssä viiden kauden aikana 142 peliä. Keskilohko muistetaan erittäin taitavana luistelijana, joten jatkossa Henri toimii mukana myös yhtenä kesärinkien jäävalmentajana.

Keskilohko on treenannut myös BG:n treeniryhmissä, joten harjoitusfilosofia on miehelle jo ennestään tuttu.

Vahvan urheilutaustansa vuoksi Henrillä on monipuolinen tietotaito urheilijan harjoittelusta. Fysioterapeutin koulutus tuo valmentamiseen erittäin tärkeän tieteellisen näkökulman!


Mia laakso - LitM

Liikuntatieteiden maisteri ja ravintovalmentaja Mia Laakso vahvistaa Bigger Goalsin jo ennestään vahvaa tietotaitoa urheiluvalmennuksen saralla.

Mia keskittyy ravintovalmennukseen ja vastaa Bigger Goalsin Instassa ravitsemukseen liittyvistä postauksista. Mian ravintovalmennuksessa yhdistyy tieteellinen tutkimus, valmennuskokemus ja valmennettavan tavoitteet.

Mia valmentaa ja kouluttaa yksilöitä, ryhmiä ja joukkueita. Hän on valmentanut useiden eri lajien urheilijoita ja toimii tällä hetkellä taitoluistelun maajoukkueen ravintovalmentajana. Ravintovalmennuksen tavoitteena on tukea urheilijan arkea, mikä on merkittävä pala urheilijan menestymisessä sekä terveenä pysymisessä.

Mia on kouluttanut urallaan mm. ravinto- ja fitnessvalmentajia sekä personal trainereita.


Urheilufilosofiamme - Circuit Of Exellence

Olemme vuosien varrella kehittäneet harjoitusfilosofian, joka kulkee nimellä Circuit Of Excellence.
Tämä onkin valmennusfilosofiiamme ydin, kun harjoitamme urheilijoitamme!

Lue lisää