Kuntotunnit


Aikuisten kuntotunnit

Tarjoiamme aikuisille neljää erilaista todella kehittävää kuntotuntia. Tunnit ovat monipuolisia ja kehittäviä.

Crosstraining Voima - MAANANTAISIN JA TORSTAISIN KLO 18.00-19.00

Tunti sopii harjoittelun perusteet osaavalle harrastajalle

On tunti, jossa kehitetään toiminnallisen voimaharjoittelun lisäksi harrastajan voimatasoja! Tämä tunti otettiin valikoimaan harrastajien toivomusten vuoksi. Tunnilla tehdään huolellinen alkuverryttely, voimaosio ja tunnin loppupuolella suoritamme Crossfitistäkin tutun WOD- harjoitteen!

Maanantain tunnilla pääpaino on alavartalon lihaksissa ja torstain tunnilla keskitymme ylävartalon lihasten harjoitteluun!


Kiertori - TIISTAISIN - KLO 18.00-19.00 JA LAUANTAISIN KLO 12.00-13.00

Tunti sopii aloittelevalle harrastajalle sekä skaalautuvuuden takia kokeneelle treenaajalle.

Kiertori on suosittu toiminnallinen kiertoharjoittelutunti. Tunnilla harjoitellaan kuntopiirimaisesti koko kehon fyysisiä ominaisuuksia kehittäen. Harjoittelija voi itse valita kuormitustason mm. vastuksen valinnalla. Tämä tunti sopii erittäin hyvin kaikille ja kaikentasoisille harrastajille, koska tunneilla ei suoriteta haastavia tankoliikkeitä!


UUTTA VALIKOIMASSA!

Crosstraining Fysio - TORSTAISIN KLO 17.00-18.00 (Tunti aloitetaan heti, kun 8 halukasta on ilmoittautunut mukaan)

On tunti, joka tulee auttamaan todella paljon ihmisiä, jotka eivät rohkene tai kykene harjoittelemaan normaaleilla kuntotunneilla!

Tunti on tarkoitettu harrastajille, joilla on esimerkiksi pitkä harjoittelutauko, erilaisia harjoittelua estäviä tai heikentäviä sairauksia kuten reuma, tekonivel yms...

Tunnilla tehdään rauhallinen lämmittely, kevyttä voimaharjoittelua sekä kehitetään liikkuvuutta. Tarkoituksena on ylläpitää ja parantaa ihmisen fyysistä toimintakykyä.

Tällä tunnilla on hyvä aloittaa harjoittelua ja siirtyä sitten muille kuntotunneille, jos se on mahdollista!

Harjoitustunti on aina fysioterapeutin ohjaama!

Lasten kuntotunnit

Tarjoamme lapsille ja nuorille:

  • liikunnan iloa ja positiivisia kokemuksia
  • monipuolista, kehitys- ja herkkyyskaudet tukevaa harjoittelua
  • monipuoliset tilat ja välineet vartalon hallinnan, oman kehon painon koordinaation, nopeuden sekä ketteryyden ym. liiketaitojen harjoittamiseen
  • tukea ja valmiuksia eri urheilulajeihin


Lasten ja nuorten treenikausi on 3.1-31.5.2022

Käytämme harjoittelussa kiipeilyköysiä, voimistelurenkaita, erilaisia telineitä, boxeja ja muita toiminnallisen harjoittelun välineitä. Lisäksi tulossa mm. kiipeilyseinä ja -verkko. Ammattitaitoiset ja kokeneet ohjaajat vastaavat toiminnasta Tuemme lapsen positiivista suhtautumista liikunnallisuuteen ja omaan hyvinvointiin.


Crosstraining Muksut on tarkoitettu 7-9 – vuotiaille lapsille.

Tunti pidetään lauantaisin klo 13.00-13.45

Harjoittelu on leikinomaista ja tapahtuu pääasiassa oman kehon painoa hyväksikäyttäen. Harjoittelu tukee lapsen motorista kehitystä. Tunnilla tehdään lapsen hermo-lihasjärjestelmää, luustoa ja lihaksia sopivasti kuormittavia harjoitteita.

Lisäksi tuetaan lapsen ryhmässä toimimista, jokapäiväistä liikkumista ja leikkimistä.

Tunnin kesto on 45 minuuttia.
Mikäli lapsella on tuki- ja liikuntaelimistöön liittyviä liike- tai toimintarajoituksia, muistakaa ilmoittaa asiasta tunnin ohjaajalle; näin pystytään huomioimaan rajoitukset harjoittelussa.


Crosstraining Junnut on tarkoitettu 10-13 -vuotiaille lapsille ja nuorille.

Tunti pidetään lauantaisin klo 14.00-14.45

Tunneilla opetellaan toiminnallisen harjoittelun liikkeiden oikeita suoritustekniikoita kevyillä vastuksilla ja omaa kehonpainoa hyväksikäyttäen. Harjoittelussa painotetaan keskivartalon lihaskestävyyttä sekä muuta kestovoimaa, jolla luodaan pohjaa tulevalle voimaharjoittelulle. Lisäksi harjoitetaan kehon liikkuvuutta esimerkiksi venyttelyin.

Murrosikäisen nuoren kasvu ja kehitys huomioidaan harjoittelussa, mm. kevyt voimaharjoittelu voidaan aloittaa kasvupyrähdyksen huippuvaiheen jälkeen.

Tunnin kesto on 45 minuuttia.


Mikäli lapsella tai nuorella on tuki- ja liikuntaelimistöön liittyviä liike- tai toimintarajoituksia, muistakaa ilmoittaa asiasta tunnin ohjaajalle; näin pystytään huomioimaan rajoitukset harjoittelussa.


Crosstrainig Nuorten ryhmä on tarkoitettu 14-16 -vuotiaille nuorille.

Tunti pidetään perjantaisin klo 17.00-18.00

Ryhmässä harjoitellaan syvällisemmin ja tavoitteellisemmin eri toiminnallisen harjoittelun osa-alueita. Myös harjoittelun vastuksia lisätään nuoren kehitys huomioon ottaen.

Tunnin kesto on 60 minuuttia.
Mikäli nuorella on tuki- ja liikuntaelimistöön liittyviä liike- tai toimintarajoituksia, muistakaa ilmoittaa asiasta tunnin ohjaajalle; näin pystytään huomioimaan rajoitukset harjoittelussa.