Treenaa itsesi kuntoon Bigger Goals Training Centerillä!

Aloita toiminnallinen harjoittelu Bigger Goals Training Centerillä osoitteessa Mikkolankatu 19, Pori!

Tarjoamme erittäin hyvän Crosstraining- kokonaisuuden asiakkaillemme!

Olemme auttaneet kymmeniä huippu-urheilijoita pääsemään fyysisesti huippukuntoon! Saman mahdollisuuden tarjoamme nyt myös kuntotunti-asiakkaillemme! Voit tulla testaamaan tuntejamme turvallisin mielin sillä ensimmäinen harjoituskerta on ilmainen! Tunnit sopivat kaikille ihmisille kuntotasosta tai treenihistoriasta riippumatta! Valmentajamme osaavat skaalata harjoitteita eri tasoisiksi ja myös toimiviksi ihmisille joilla on esimerkiksi liikuntarajoitteita!

Tiedämme, että harjoituskokonaisuutemme tuottaa erittäin hyviä tuloksia ja pitää kuntoilijat sekä urheilijat fyysisesti terveinä. Pysy siis terveenä ja paranna suorituskykyäsi kanssamme Bigger Goalsin omalla salilla!

Salilla voi myös harjoitella omin toimin omilla ohjelmilla. Treenisalimme on täysimittainen Crosstraining-sali, joka tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen harjoitteluun!

Kanssamme harjoittelevat tai ovat harjoitelleet mm. jääkiekkoilijat Joel Armia, Juho Lammikko, Niko Ojamäki, Oliwer Kaski sekä jenkkifudis lupaus Olaus Alinen.

Pesäkarhujen supermimmejä olemme valmentaneet kuuden kauden ajan, Ässien liigajoukkuetta muutaman vuoden ajan ja tällä hetkellä Porin Narukerän edustusjoukkue käyttää ammattitaitoamme fyysisen valmennuksen saralla!Bigger Goals Training Centerin sijainti

​​​​​​​Salimme sijaitsee osoitteessa Mikkolantie 19, 28130 Pori

​​​​​​​Salimme sijaitsee osoitteessa Mikkolantie 19, 28130 Pori