Etärinki 2020

Jääkiekkoilija junnusta ammattilaiseen, nyt on mahtava tilaisuus osallistua alan ammattilaisten kehittämään fyysisen harjoittelun verkkovalmennukseen! Samaa polkua ovat kulkeneet mm.
Joel Armia, Erik Haula, Juho Lammikko, Tommi Taimi, Niko Ojamäki, Oliwer Kaski ja monet muut huippupelaajat!

Nyt saat ostettua sivuiltamme huikean 12-viikon progressiivisesti etenevän jääkiekkoilijoille tarkoitetun fysiikkavalmennusohjelman.

Jos haluat välttää loukkaantumisia, kehittyä nopeammaksi, räjähtävämmäksi, vahvemmaksi sekä kehittää liikkuvuutta ja kehonhallintaa, niin tämä ohjelma on sinulle täydellinen valinta.

Ohjelma on laadittu siten, että se sopii kaikille PIKKUJUNNUSTA AIKUISPELAAJAAN. Treeniohjelma perustuu tutkitun tiedon sekä käytännön huippuvalmennuksen kombinaatioon! Näiden pohjalta olemme luoneet Circuit Of Exellence -harjoituskonseptin, johon harjoitusohjelma perustuu.

Enää ei tarvitse miettiä, mitä pitää tehdä ja miten harjoitella. Voit seurata luomaamme VERKKOVALMENNUSOHJELMAA päivä päivältä ja viikko viikolta sekä kehittyä kohti parempaa fyysistä kuntoa!

Huippuliigojen ammattilaiset luottavat tällä hetkellä luomaamme harjoitussysteemiin. Meidän valmentamiamme pelaajia on tälläkin kaudella pelannut suurissa sarjoissa kuten NHL, KHL, AHL, NLA, Liiga...

Jos siis haluat kehittyä fyysisesti ja saavuttaa uusia rajoja, niin tule mukaan voimakkaasti kasvavaan treeniyhteisöön!

OHJELMAN AVULLA OLET:

✅ Vahvempi
✅ Nopeampi
✅ Ketterämpi
✅ Kestävämpi
✅ Motorisesti taitavampi
✅ Tiedollisesti pätevämpi

VÄLTÄT:

✅ Ylirasitustiloja
✅ Rasitusvammoja
✅ Loukkaantumisia
✅Vääränlaista, tehotonta harjoittelua

Harjoitusohjelma on kova, mutta sitä pystyy soveltamaan joukkueharjoitusten yhteyteen, kunhan huolehtii riittävästä palautumisesta, ravinnosta ja levosta. Harjoituksia voi lyhtentää omien tuntemuksien mukaan.


Etärinki 2020 12 viikon treeniohjelma

Tämä treeniohjelma antaa sinulle potkua uuteen kauteen. Ohjelma kehittää vankasti voimaa, nopeutta liikkuvuutta ja räjähtävyyttä tulevaa kautta varten. Ole huolellinen ja tarkka ohjelman suhteen niin pääset sen avulla mahdollisimman pitkälle. Valitse tämä mikäli sinulla on jo kokemusta painojen/tankojen kanssa treenaamisesta.

Etärinki 2020 12 viikon treeniohjelma junnut

Tämä treeniohjelma antaa sinulle potkua uuteen kauteen. Ohjelma kehittää vankasti voimaa, nopeutta liikkuvuutta ja räjähtävyyttä tulevaa kautta varten. Ole huolellinen ja tarkka ohjelman suhteen niin pääset sen avulla mahdollisimman pitkälle. Tämä sopii sinulle mikäli et ole vielä voimaharjoittelua painojen kanssa paljoa tehnyt.