BG aloittaa valmennustoiminnan Fittorilla - ohjeita ja toimintatapoja asiakkaille!


OHJEITA JA TOIMINTATAPOJA ASIAKKAILLE

Tervetuloa harjoittelemaan Bigger Goalsin johdolla Fittorille.

Näiden ohjeiden tarkoituksena on helpottaa asiakkaiden toimintaa salillamme siirtymävaiheessa sekä myös tulevaisuuden toimintojen suhteen.

Jos asiakkaana huomaat, että jokin ohje on epätäydellinen tai vaatii lisää selitystä, niin ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeen kautta.

Bigger Goals ottaa toiminnan täysimittaisesti haltuunsa maanantaina 23.8.2021. Tästä hetkestä eteenpäin alkavat uudet kuntotunnit, senioritunnit sekä lasten- ja nuorten tunnit täysimittaisena.

Alla ohjeita tulevaan toimintaan. Osa toiminnoista on asiakkaille tuttuja jo entuudestaan.

Tuntimme ovat tarkoitettu kaikille ihmisille kuntotasoon katsomatta. Tule mukaan sellaisessa kunnossa, kuin olet! Treenataan positiivisessä hengessä kohti parempaa kuntoa!


Omatoimiharjoittelu:

- Osta harjoitusoikeus verkkokaupasta "omatoimiharjoittelu"- kohdasta.

 • Voit ostaa treenioikeutta oman valintasi mukaan niin monta kuukautta, kuin haluat.
  • Muista, että treenioikeus on vain maksetuilla korteilla, älä siis treenaa maksutta.

- Jos olet vanha asiakas, niin pääset edelleen omalla kulkukortilla sisälle saliin 24/7.

- Jos olet uusi asiakas, niin saat verkkomaksun jälkeen paluupostina viestin, jossa on koodi salin ulko-oveen. Tätä koodia voit käyttää viikon ajan. Viikon aikana voit hakea oman kulkukorttisi salilta "asiakasposti"- lokerosta. Varustamme kirjekuoren nimelläsi ja laitamme kulkukortin sinne.

 • Asiakaspostilokero sijaitsee suoraan edessä, tultaessa ulko-ovesta sisään.
 • Muista, että et luovuta kulkukoodia kenellekään ulkopuoliselle.


Kun harjoitusoikeutesi eli maksun voimassaolo päättyy, niin kulkukortti lopettaa toimintansa. Muista siis maksaa ajoissa seuraavan kuukauden tai kuukausien harjoitteluaika!


Kuntotunnit:

- Tuomme valikoimiin uusia kuntotunteja, joskin vanha Kiertori-harjoitus jää treenivalikoimaan.

- Kuntotunneille pitää ilmoittautua ja ilmoittautumisoikeus on vain treenimaksun maksaneille. Ohjaajat auttavat, jos tunnille rekisteröitymisessä on ongelmia. Et siis voi osallistua kuntotunneille ilman, että olet maksanut tunnin etukäteen ja ilmoittautunut haluamallesi tunnille. Maksu pitää suorittaa verkkokauppamme kautta, jotta saat oikeuden ilmoittautua tunneille.

 • Käytännössä tunneille ilmoittaudutaan seuraavasti:
  • Mene etusivulla olevalle treenikalenterille ja etsi yläotsikosta oikea päivä. Haluamasi päivän kohdalla näet kaikki sinä päivänä tarjolla olevat kuntotunnit. Klikkaa tunnin otsikkotekstiä ja ilmottaudu sisään tunnille. Jokaisella tunnilla on 15 treenipaikkaa.
   • Jos et pääse tunnille, jää jonoon. Jos paikkoja aukeaa, sinulle tulee sähköpostiin ilmoitus vapautuneesta paikasta.
   • Muista perua osallistumisesi tunnille, jos et pääse jostain syystä osallistumaan!
   • Tunti pitää perua mahdollisimman aikaisin mutta viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua!


Muita salin toimintatapoja:

- Kuntotuntien tai joukkueharjoitusten aikana voit omatoimiharjoitella salin pienellä puolella. Koko sali on aina käytössäsi täysimittaisena silloin, kun salilla ei ole kuntotunteja/joukkueharjoituksia.

- Muista kysyä apua harjoitteluun, jos sinulla on tarvetta. Voimme auttaa sinua harjoittelun sekä myös ravitsemuksen suhteen!

- On erittäin tärkeää, että pidät salin kunnossa. Huolehdi painot pois tangoista treenin jälkeen ja pidä salia muutenkin arvossa siisteyden suhteen! Huolehdi lähtiessä, että salin ovi tulee lukkoon.

​​​​​​​