Aikuiset


Ohjatut ryhmätuntimme on tarkoitettu kaiken ikäisille, -kuntoisille ja -tasoisille liikkujille.

Harjoittelu on suunniteltu siten, että samoja lihasryhmiä kuormitetaan useampi kerta viikossa, jolloin mahdollistetaan optimaalinen kehittyminen . Harjoittelu tapahtuu ryhmissä jokaisen kuntotaso ja mahdolliset rajoitteet yksilöllisesti huomioiden. Kokeneemmillekin harjoittelijoille pystymme tarjoamaan haastavaa ja nousujohteista harjoittelua. Valmentajilla ja ohjaajilla on vankka kokemus em. harjoittelusta ja sen ohjaamisesta.

Tarjoiamme viittä erilaista todella kehittävää kuntotuntia. Tuntien edessä oleva CEO kirjainyhdistelmä tuntikuvauksen edessä tarkoittaa kehittämäämme harjoitusfilosofiaa nimeltään Circuit Of Exellence. Tämän filosofian avulla olemme auttaneet huippu-urheilijoita saavuttamaan oman maksimipotentiaalin matkalla kohti maailman huippua!

Nyt haluamme tarjota saman mahdollisuuden kaikille ihmisille

Halauamme pitää myös mukana lukujärjestyksessä Fittorin vanhan ja suositun Kiertori- tunnin, joka pitää sisällään monipuolista toiminnallista harjoittelua.


Voit lunastaa itsellesi myös kulkukortin, jolla pääset salille omatoimitreenaamaan aina, kun salilla on vapaata ryhmä- tai joukkueharjoittelusta.